Suomen Luomutuottajat Oy on suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva yhtiö, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on kehittää korkealaatuisia ja hyvänmakuisia elintarvikkeita meille suomalaisille. Kulmakivinä tuotteiden kehittämisessä ovat terveellisyys, laatu ja eettisesti kestävät tuotantotavat.

Yrittäjyyden taustana toimii omistajien 30 vuoden ystävyys sekä aito kiinnostus ruoanlaittoa kohtaan, mikä ilmenee muun muassa päivittäisenä kokkaamisena kotona. Molemmilla meillä on kotona kaksi lasta, joille pyrimme tarjoamaan terveellisiä ja puhtaita elintarvikkeita. Toisessa perheessä diabetes ja keliakia ovat opettaneet huolellista tuoteselosteiden lukemista ja toisessa perheessä lääkäriäiti on opettanut terveellisestä ruoasta niin lapsia kuin meitä aikuisiakin…

Pikku Myyn Herkkuketsuppi on yhtiön ensimmäinen kuluttajille suunnattu tuote, jonka tuotekehitys on toteutettu yli vuoden kestäneen prosessin kuluessa. Tuote valmistetaan Suomessa.

Yhtiön tarkoituksena on tuoda markkinoille lisää korkealaatuisia tuotteita. Jos kauppojen valikoimista puuttuu tällaisia tuotteita, niin kerro siitä meille. Voit ottaa meihin yhteyttä suoraan oheisella lomakkeella tai alta löytyviä yhteystietoja käyttäen. Tuotettamme myydään kuluttajille hyvin varustelluissa ruokakaupoissa. Yritysasiakkaat ja jälleenmyyjät voivat tilata sitä suoraan meiltä.

Hauskoja ja nautinnollisia hetkiä kokkailun ja ruokailun parissa toivottaa,

Suomen Luomutuottajat Oy
Metsäpirtintie 2 F 28
02130 Espoo
+358 40 7591 590
myynti [ät] pikkumyynketsuppi.fi